kartonnenverp

Productinnovatie bij Krepel

Groot nieuws! Krepel biedt vanaf 2020 nóg meer mogelijkheden op het gebied van luxe verpakkingen. “We gaan hout met karton combineren. Hiermee bieden we een gloednieuwe oplossing in de verpakkingssector”, aldus Bernhard Krepel, Managing Director van de Krepel Group. “Het staat allemaal nog in de kinderschoenen, maar de mogelijkheden zijn veelbelovend. We kunnen onze klanten nog beter ondersteunen bij het creëren van onderscheidende luxe verpakkingen.”

Toegevoegde waarde leveren

“Het aanbieden van kartonoplossingen is een aanvulling op onze huidige dienstverlening. De manier waarop wij hout en karton gaan combineren zal uniek zijn. We verwachten dat het interessant zal zijn voor bestaande en nieuwe klanten”, aldus Sławomir Ćwikła, Managing Director van de productielocatie van Krepel in Polen. Hij legt uit dat het voordeel voor klanten tweeledig is: “Enerzijds bieden we een zeer aansprekend product, anderzijds is het vanuit kostenoogpunt interessant. Klanten komen bij ons voor een unieke luxe verpakking dat feilloos aansluit bij de merkidentiteit. Deze optie wordt door de komst van kartonnen oplossingen toegankelijker voor een bredere doelgroep, waarbij we trouw blijven aan onze core business: verpakkingen maken die een toegevoegde waarde hebben voor de brand equity van onze klanten.”

Productie

Krepel beschikt inmiddels over een machine waarmee een kartonnen substraat precies onder een hoek van 45 graden voorbereid kan worden voor het verbinden. De verwachting is dat de eerste monsters en kleine series verpakkingen van hout en karton in het eerste kwartaal van 2020 beschikbaar zijn. “Zoals onze klanten van ons gewend zijn bieden we ook voor onze nieuwe producten een breed scala aan personalisatiemogelijkheden.”

In het nieuwe jaar houden we u uiteraard op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden op het gebied van luxe verpakkingen.

DSC 2190 Medium DSC 2192 Medium

DSC 2195 Medium DSC 2196 Medium