Antoon PelgrimWanneer u op zoek bent naar een bijzondere houten verpakking, bent u bij Krepel aan het juiste adres! Antoon Pelgrim, onze Sales Manager denkt graag met u mee en past zijn jarenlange werkervaring graag toe in praktische en creatieve ideeën. Antoon helpt u bij het ontwikkelen van een persoonlijke en passende houten verpakking voor uw product.

‘Ik ben woonachtig in Klarenbeek en werk ruim 30 jaar bij Krepel. Onze klanten zijn niet alleen de sigarenleveranciers in binnen- en buitenland, maar ik bedenk ook designs voor bijvoorbeeld theekisten, drankkisten en displays. Het produceren van allerhande houten verpakkingen voor verschillende klanten zijn voor mij de uitdaging in het dagelijkse werk. Van eenvoud tot luxe’. Zelf rookt Antoon ook graag een mooie sigaar tijdens speciale gelegenheden.

‘Doordat de communicatielijnen met onze collega’s van onze productielocatie in Polen kort zijn en ik er ook regelmatig naartoe reis, kunnen we snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen van nieuwe materialen en bijzondere ideeën voor het verpakken van unieke producten in hout. Hierdoor ontstaan de meest mooie en creatieve ideeën, die ik dagelijks kan laten terugkomen bij de persoonlijke wensen van de klant’.

Vanwege de jarenlange ervaring en passie van Antoon, is het geweldig om te zien dat hij voor iedere klant een ‘eigen’ en unieke kist voor zijn of haar product ontwikkelt of heeft ontwikkelt.

Heeft u bepaalde ideeën voor een houten verpakking en wilt u deze graag voorleggen en/of bespreken met Antoon, neem dan contact met hem op. Hij helpt u graag verder om tot een bijzonder mooi resultaat te komen. Hij is te bereiken via:cassettes@krepel.nlof via zijn mobiele nummer: +31 6 10 03 28 28.